Bilde av Marriotts Villas at Doral
Bilde av Marriotts Villas at Doral
Bilde av Marriotts Villas at Doral
Bilde av Marriotts Villas at Doral
Bilde av Marriotts Villas at Doral

Adresse: 4101 NW 87 Avenue, Miami, Florida, FL 33178, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.marriottvacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og leie på Marriott's Villas at Doral


Velkommen til en av de mest trendy stranddestinasjonene i verden: Miami, Florida. timeshare i dette området er det rikelig, ennå Reise og fritid Gruppe kan ikke tenke på noe bedre innkvartering enn Marriott's Villas at Doral. Eiendommen har utsikt over en innsjø foret med kongelige palmer, og ligger vegg i vegg med Doral golfbane - sørg for å dra nytte av den gratis golfleksjonen! Ferieanlegget ligger i et øyeblikk fra South Beach og bare tretten miles fra Miami Beach, og har en ideell beliggenhet hvis du vil besøke, men ikke bli fordypet i den spennende strandkulturen. I stedet kan du nyte utsikten over det fantastiske stedet fra villaens private balkong - komplett med bord og stoler for uteservering.

På feriestedet vil du føle deg fullstendig forynget med litt velvære i det store badekaret eller et av feriestedets boblebad. Det finnes også et treningssenter og treningstimer, og en ukentlig morgenmingling hvor du får kaffe, bagels og muffins og har muligheten til å bli kjent med noen av ansatte og gjester. Det er også en gratis happy hour, og du kan prøve amerikansk mat ved bassenget på Deco Bar and Grill. Timeshare med Marriotts villaer på Doral: de har dekket alt.

Marriotts Villas at Doral Facilities

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, VCR eller DVD
Resort Fasiliteter
Bar / cocktail-salong, treningsrom - Utstyrt, Fiske, Golf, Dagligvarebutikk, Nærbutikk, Klesvaskfasiliteter, Restaurant, Svømmebasseng - Utendørs, Tilpasset rullestol, Boblebad eller boblebad
Nærliggende fasiliteter
Sykkelstier, Bilutleie, Klubbhus, Dagspa, Underholdning - Live, Lekeplass, Badstue eller steamrom, Tennis
Flyplass
Miami / MIA7 Miles / 11 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøpe Marriotts Villas på Doral timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Villas på Doral før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Marriotts Villas at Doral, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Villas at Doral

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Villas på Doral eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Marriotts Villas at Doral.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Marriotts Villas at Doral kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.