Bilde av Marriott's St. Kitts Beach Club
Bilde av Marriott's St. Kitts Beach Club
Bilde av Marriott's St. Kitts Beach Club
Bilde av Marriott's St. Kitts Beach Club
Bilde av Marriott's St. Kitts Beach Club

Adresse: 858 Frigate Bay Road, Frigate Bay, St. Kitts, St. Kitts og Nevis, Karibia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.marriottvacationclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Marriott's St. Kitts Beach Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


En gratis cocktail ved ankomst i et tropisk paradis sted: dette er timeshare på Marriotts St. Kitts Beach Club på St. Kitts i Karibia. Dette kan vel være den vennligste feriedestinasjonen du noensinne vil besøke, med både ansatte og lokalbefolkningen ivrige etter å ønske deg velkommen og få deg til å føle deg som hjemme. Denne nydelige øya har gitt mer enn en fjerdedel av landets status som nasjonalpark, og regnskogen er en av de få på jorden som ekspanderer i stedet for å krympe.

Marriott's St. Kitts Beach Club-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Vaskeritjenester, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad, Trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Båt Marina / Lansering, Bilutleie, Kasino Gambling, Klubbhus, Dagsspor, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Restaurant, Seiling / Utleie, Badstue eller Dampbad, Dykking
Flyplass
St. Kitts / SKB 4 Miles / 6 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Marriott's St. Kitts Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts St. Kitts Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Marriott's St. Kitts Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Marriott's St. Kitts Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts St. Kitts Beach Club-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriotts St. Kitts Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Marriotts St. Kitts Beach Club kan være trygg i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.