Bilde av Marriotts Frenchmans Cove
Bilde av Marriotts Frenchmans Cove
Bilde av Marriotts Frenchmans Cove
Bilde av Marriotts Frenchmans Cove
Bilde av Marriotts Frenchmans Cove

Adresse: 7338 Estate Bakkerøe, St Thomas, 00802, De amerikanske jomfruøyene, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.marriottvacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie ved Marriott's Frenchman's Cove


Finn deg oppdatert og forynget med hvert besøk til din timeshare at Marriott's Frenchman's Cove. Dette fantastiske feriestedet ligger i en pittoresk åsside med utsikt over Pacquereau Bay. Feriestedet har en ettertraktet, opphøyet beliggenhet på St. Thomas på De amerikanske jomfruøyene. Du vil elske å drikke morgenkaffen din på balkongen din med utsikt over Charlotte Amalie havn - utsikten bør virkelig ikke gå glipp av, og majesteten til dette førsteklasses feriestedet kan ikke overvurderes. I likhet med den nærliggende historiske byen Charlotte Amalie, gjenspeiler utformingen av dette Marriott-feriestedet den danske og britiske arkitektoniske påvirkningen. De romslige villaene har separat stue og spisestue, fullt utstyrte kjøkken, elegante mastersuiter og møblerte balkonger eller terrasser. Slapp av i det glitrende evighetsbassenget med en vannsklie, følg med på treningsrutinen på treningssenteret, spis utendørs på restauranten ved bassenget eller delta i familievennlige aktiviteter for alle aldre.

Marriotts Frenchmans Cove-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Fiske, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskeritjenester, Restaurant, Seiling / Utleie, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad , Trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Day Spa, Golf, Ridning, Dykking, Tennis
Flyplass
St. Thomas / STT5 Miles / 8 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Marriotts Frenchmans Cove timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Frenchmans Cove før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Frenchmans Cove, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Frenchmans Cove

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Marriotts Frenchmans Cove eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Marriotts Frenchmans Cove.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Marriotts Frenchmans Cove kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.