Bilde av Marriott's Frenchman's Cove
Bilde av Marriott's Frenchman's Cove
Bilde av Marriott's Frenchman's Cove
Bilde av Marriott's Frenchman's Cove
Bilde av Marriott's Frenchman's Cove

Adresse: Postboks 7100, St. Thomas, 00801, 7338 Estate Bakkeroe, St. Thomas 00802, De amerikanske jomfruøyene, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.marriottvacationclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Marriott's Frenchman's Cove? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Finn deg oppdatert og forynget med hvert besøk til din timeshare på Marriotts Frenchman's Cove. Dette fantastiske feriestedet har en ettertraktet, forhøyet beliggenhet på St. Thomas på De amerikanske jomfruøyene. Vi vet at du vil elske å drikke morgenkaffen på balkongen din med utsikt over Charlotte Amalie Harbour - utsikten bør virkelig ikke gå glipp av, og majestet til dette førsteklasses feriestedet kan ikke overdrives.

Marriott's Franskmannens Cove Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Fiske, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskeritjenester, Restaurant, Seiling / Utleie, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad , Trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Day Spa, Golf, Ridning, Dykking, Tennis
Flyplass
St. Thomas / STT5 Miles / 8 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Marriotts franskmanns Cove timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriott's Frenchman's Cove før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriott's Franskmanns Cove hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriott's Frenchman's Cove

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Frenchman's Cove-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriott's Frenchman's Cove.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Marriott's Frenchman's Cove kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.