Bilde av Marriotts Club Son Antem
Bilde av Marriotts Club Son Antem
Bilde av Marriotts Club Son Antem
Bilde av Marriotts Club Son Antem
Bilde av Marriotts Club Son Antem

Adresse: Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Balearene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Marriott's Club Son Antem


Dersom timeshare Du søker etter er et feriested som tilbyr en sann flykte full av middelhavs atmosfære, da Reise og fritid Gruppen er stolte av å presentere Marriott's Club Son Antem på Mallorca, Spania. Dette feriestedets sandrike omgivelser vil transportere deg til et privat, 680-hektar strandparadis som brister med naturlig skjønnhet. Her kan du velge å gjøre så mye eller så lite som du vil - jobbe med svingen din på en av de to golfbanene i nærheten av 18 golfbaner, slapp av i en av feriestedets tre svømmebassenger, få et volleyball- eller basketballag sammen for å dra nytte av Av på stedet domstoler, eller til og med dra nytte av ulike sommer vannsport med slike fasiliteter en kort kjøretur unna. Alternativt kan gjestene utforske Mallorcas rike kulturarv ved å besøke nærliggende museer eller besøke en av de mange lokale restaurantene.

Du finner alt du trenger i en timeshare her; Et fullt utstyrt kjøkken og vaskerom vil være til din disposisjon, sammen med høyhastighets internettilgang slik at du kan holde kontakten med alle kjære som ikke er så heldige til å bli med deg. Slapp av på slutten av en varm dag i boblebadet, eller unn deg en tur til det tilstøtende spaet. Gjør deg selv den perfekte ferie med Marriott's Club Son Antem.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Sølv 1-6, 9-11, 45-50
Gull 12-13, 16-20, 24-26, 32-40
Gullferie 1-8, 21-23, 27-28, 41-44, 51-52
Platina 14-15, 29-34

Kjøper Marriotts Club Son Antem timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Club Son Antem før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Club Son Antem, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Club Son Antem

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Club Son Antem eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriotts Club Son Antem.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Marriotts Club Son Antem kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.