Bilde av Mareverde
Bilde av Mareverde
Bilde av Mareverde
Bilde av Mareverde
Bilde av Mareverde

Adresse: Tenerife, Playa de las Americas,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.mareverde.net/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Mareverde? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Spania er det opplagte valget for a timeshare Ettersom været er behagelig hele året, er lokalbefolkningen vennlig og det er et vell av forskjellige aktiviteter for å holde familien opptatt, uansett om du reiser med barn eller bare den unge i hjertet. Kanariøyene, den vakre vulkanske øykjeden utenfor kysten av Afrika, tilbyr det beste av Spania, samtidig som det også inneholder noe annet. Øyene har en kultur som er helt egen, og den mest populære av disse er Tenerife.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker Mareverde for sin utrolige beliggenhet. Med barns og barnas bassenger hvor du kan velge, er det mulig å komme over en som bare passer for dine behov. Anlegget har en tendens til å forbli ganske stille inne; Den perfekte atmosfæren for å sole deg litt sol og slappe av, og det er rikelig anledning til å delta på Tenerife unike natteliv på utsiden. For moro i løpet av dagen er det fornøyelsesparker i nærheten, inkludert Siam Aqua Park og Monkey Park.

Selvfølgelig bør besøkende til Mareverde være sikker på å besøke de svarte sandstrender for å se hva alt oppstyret handler om, og det er valg innen lett gangavstand. Prøv windsurfing eller annen vannsport mens du er der for å få mest mulig ut av Tenerife varmt vann og avslappet atmosfære.

Kjøper Mareverde timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Mareverde før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Mareverde, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Mareverde

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Mareverde eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Mareverde.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Mareverde kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.