Bilde av Manor Court Club
Bilde av Manor Court Club
Bilde av Manor Court Club
Bilde av Manor Court Club
Bilde av Manor Court Club

Adresse: Moretonhampstead, Newton Abbot, England, TQ13 8RF
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.manorcourtclub.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Manor Court Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Country life tar en luksuriøs mening på Manor Court Club i Newton Abbot, Devon. Vel innenfor Bovey Castle Hotel og Championship Golf Course, the timeshare hytter her ligger ved siden av den tiende grønne, noe som gjør den perfekte golfferien mulig. Full av karakter, ble granitthyttene opprettet fra de gamle Manor House Estate Stables. Hver utstråler sin originale sjarm, med sine synlige bjelker og jomfruvinduer som gir fortryllende utsikt over Dartmoor National Park. Rommene varierer i størrelse fra ett-roms til tre-roms. Avslappende og atmosfærisk, hver er forsiktig utstyrt med et fullt utstyrt kjøkken, stue, satellitt-TV med DVD-spiller, internettilgang og eget bad.

Dessuten, Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere elsker spesielt friluftsaktiviteter som kan nytes og smakes på Manor Court Club. Konsesjonsgolf er gitt, men det er også mange muligheter for å spille tennis, svømme i bassenget, fiske og ri, og ta rolige turer i de mange stiene og historiske stedene. For å avslutte dagen har ferieanlegget også en fin restaurant som leverer måltider rett utenfor døren. Med ferie her er avslapning og velvære virkelig garantert.

Manor Court Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Fiske, Golf, Vaskeri, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (2.0 miles), Strand (23.0 miles), Casino (17.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Ridning (6.0 miles), Live Entertainment (14.0 miles), Medisinsk fasiliteter (2.0 miles), Restaurant ), Svømmebasseng (2.0 miles), vannski (23.0 miles), vindsurfing (23.0 miles),
Flyplass
Exeter - (20 miles - 32 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Manor Court Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Manor Court Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Manor Court Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Manor Court Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Manor Court Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Manor Court Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Manor Court Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.