Bilde av Maeva Inter Residences Tignes
Bilde av Maeva Inter Residences Tignes
Bilde av Maeva Inter Residences Tignes
Bilde av Maeva Inter Residences Tignes
Bilde av Maeva Inter Residences Tignes

Adresse: Val Claret, Tignes, Frankrike,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: https://www.maeva.com/fr-fr/residence-maeva-inter-residences_8063.html

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Maeva Inter Residences Tignes


Drømmer du om en ferie på løyper av de franske alpene? Leter du etter overnatting som gir fantastisk tilgang til bakken av Tignes? Hva med noen fantastiske fasiliteter å slappe av på slutten av en lang dag opp og ned i pulveret? Se ikke lenger enn timeshare på Maeva Inter Residences Tignes.

Dette spesielle skianlegget er bare en 100m fra skilifter, noe som gjør det til et ideelt sted å nyte din årlige skiferie. Anlegget består av flere enn 150-leiligheter, alt satt opp med din komfort i tankene. 7-etasjesbygningen har to heiser, noe som betyr at tilgang til rommet er enkelt. Og dette spesielle feriestedet gir deg også fortrinnsrett på mange vintersport for å dele med festet ditt: terrengsykel på snø, snowkite og Freeride. Videre er det to skyttelbusser tilgjengelig, som går hele dagen og natten, avhengig av reiseplanen din.

Rommene er innredet enkelt og tradisjonelt, med alle nødvendige fasiliteter. Eiere og gjester kan fullt ut nyte det oppvarmede innendørsbassenget og badstuen, en utlånstjeneste som inkluderer fonduesett, bøker, strykefasiliteter og mye mer. I nærheten finner du ulike velvære- og treningssenter, sammen med det livlige sentrum av Val Claret. Hva mer kan du ønske deg? Reise og fritid Gruppe timeshare meglere mener at de som elsker å stå på ski, vil elske Maeva Inter Residences Tignes.

Maeva Inter Residences Tignes Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Husdyr tillatt, håndklær, sengetøy, TV
Resort Fasiliteter
Spillerom, Innendørs svømmebasseng, Badstue, TV i lobbyen, Biljard- eller biljardbord, Terrasse - Svømmebasseng - Totalt antall bassenger: 1
Nærliggende fasiliteter
Salong, nattklubb, minibank / bank, treningssenter (1.0 mi)
Flyplass
Genève eller Lyon - 200kms
Sjekk inn / ut
Søndag, lørdag

Kjøper Maeva Inter Residences Tignes timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Maeva Inter Residences Tignes før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Maeva Inter Residences Tignes, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Maeva Inter Residences Tignes

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Maeva Inter Residences Tignes eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Maeva Inter Residences Tignes.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Maeva Inter Residences Tignes kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.