Bilde av Madeira Regency Club
Bilde av Madeira Regency Club
Bilde av Madeira Regency Club
Bilde av Madeira Regency Club
Bilde av Madeira Regency Club

Adresse: Rua Carvalho Araujo, Funchal, 9000-042 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.regency-hotels-resorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Madeira Regency Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Portugal er et favorittmål med timeshare Eiere som det er relativt nært, men sjarmerende eksotisk; Maten og vinen er deilig; Temperaturene er konsistente; Landskapet er fantastisk. Funchal, funnet på sørkysten av øya Madeira, er en feriemanns drøm: hvite hus ligger i et naturlig amfiteater mot det dype blå havet.

Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere se Madeira Regency Club som et smart valg selv med så mange vakre steder å bo i nærområdet. Med privat tilgang til sjøen og et stort saltvannsbasseng, klarer anlegget å omfavne naturen samtidig som det gir et luksuriøst og avslappet miljø. Det er også en badstue og et treningsstudio på stedet for de som vil svette det ut.

Sentrum av Funchal ligger innen gangavstand fra feriestedet og er heldig nok til å bli pakket til sperrene med fantastisk portugisisk fare. Den tradisjonelle maten på Madeira er veldig fokusert på kjøtt, med Cozido a Portuguesa og Guisado som spesielt populær. Selvfølgelig ville det være uhøflig å forlate øya uten å prøve en Madeira-vin, et befestet utvalg som ligner på havnen. Å besøke Madeira Regency Club er en sikker brann måte å kile alle dine smakløk!

Madeira Regency Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Fiske, Matbutikk, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Kasino (i nærheten), Golf (4.0 miles), Ridning (4.0 miles), Medisinsk rekreasjon (i nærheten), Lekeplassområde (Nærliggende), Dykking (I nærheten), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing i nærheten),
Flyplass
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) mandag

Kjøper Madeira Regency Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Madeira Regency Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Madeira Regency Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Madeira Regency Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Madeira Regency Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Madeira Regency Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Madeira Regency Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.