Bilde av Lagos de Fanabe
Bilde av Lagos de Fanabe
Bilde av Lagos de Fanabe
Bilde av Lagos de Fanabe
Bilde av Lagos de Fanabe

Adresse: Playa de Fanabe, Costa Adeje, Tenerife,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.lagosdefanabe.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på London Bridge Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Drømmer du om å komme tilbake til Tenerife, Spania, år etter år for ferien? Med fly- og hotellpriser i vekst hvert år, for ikke å nevne kostnaden for mat og drikke, har du vurdert å fryse innkvarteringen til dagens priser? Dette er hvor timeshare kan være til stor hjelp, og ikke så mye som Lagos De Fanabe.

Dette feriestedet ligger på den berømte Costa Adeje. Beliggenheten kunne ikke vært bedre: Bare krysse promenaden, og du finner deg allerede på Fanabe strand! Nyt de varierte fasilitetene til feriestedets strandklubb, de omkringliggende hagene og fritidsaktiviteter (inkludert shopping og vannsport). Dette lyse og brune stedet er bygd i kolonialstil og inneholder flere svømmebassenger - hvorav det ene er oppvarmet! Det fantastiske solariumet har en eksepsjonell havutsikt, og bufférestauranten er tilgjengelig hvis du vil dra nytte av feriestedets spisemuligheter.

Selvfølgelig er leiligheten din utstyrt med alle fasiliteter du kan trenge, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, privat balkong / terrasse, og for noen, et privat / delt soltak. En 24-timers supermarked ligger like ved siden av alt du trenger. Det er til og med nattlig underholdning, selv om dette slutter før midnatt for å sikre en avslappende natts søvn for alle gjester. For koselig og fredelig innkvartering i en uovertruffen beliggenhet, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler å vurdere Lagos De Fanabe.

Lagos de Fanabe Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kokemuligheter, TV
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Bilutleie, Vaskeritjenester, Restaurant, Svømmebasseng - Utendørs, Boblebad Spa eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Strand, Båt Marina / Lansering, Kasino Gambling, Dag Spa, Underholdning, Live, Fiske, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Lekeplass, Racketball, Seiling / Utleie, Badstue eller dampbad, Dykking, Tennis, Vannski
Flyplass
Tenerife Sør / TFS12 Miles / 19 KM
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøpe Lagos de Fanabe timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Lagos de Fanabe før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Lagos de Fanabe, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Lagos de Fanabe

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Lagos de Fanabe eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Lagos de Fanabe.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Lagos de Fanabe kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.