Bilde av Lomakyla Onnenvirta
Bilde av Lomakyla Onnenvirta
Bilde av Lomakyla Onnenvirta
Bilde av Lomakyla Onnenvirta
Bilde av Lomakyla Onnenvirta

Adresse: Lomakylä Onnenvirta, Hotelli Korpiselka, Korpitalontie 5, FIN82760, Hoilola, Finland
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Lomakyla Onnenvirta? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En perfekt ferie fra sivilisasjonen, Lomakyla Onnenvirta kan bli funnet blant en stor skog og våningshus på en høyde med utsikt over Omnenvirta. Ligger i den pittoreske nordlige Karelen, østlige Finland Gjestene vil finne et lite utvalg av aktiviteter i nærheten på dette landlige stedet, inkludert en strand, slalåm, ridning eller å besøke en av de lokale landsbyene. Gjestene finner en restaurant innen gangavstand pluss en matbutikk og kafé innen kjøreavstand.

Alle som ønsker å kjøpe timeshare På Lomakyla Onnenvirta vil finne overnatting består av minimalistiske studio og to roms leiligheter i tre eneboliger. Gjester vil finne studioleilighetene tilbyr et godt utvalg av fasiliteter, inkludert TV og delvis kjøkken. Den delvise kjøkkenet har en mikrobølgeovn, kjøleskap og to kokeplater slik at gjestene kan spise i hvis de velger. Fasiliteter i leilighetene med 2 soverom inkluderer badstue, peis, TV og fullt utstyrt kjøkken med vaskemaskin og tørketrommel.

timeshare Eierne på Lomakyla Onnenvirta vil finne anlegget blitt bygget i en typisk karelsk stil, og tilbyr en rekke fasiliteter på stedet, blant annet badstue, snøscooter og tilgang til båtene på elva. Aktiviteter på dette feriestedet består av båtliv, langrenn, fiske, onsite butikker og en lekeplass for barn.

Reise og fritid Gruppe Tror dette ville gjøre et flott valg for alle som ønsker å kjøpe timeshare Som et middel for å komme vekk fra alt med sine kjæledyr i tankene. Lomakyla Onnenvirta ber deg om å informere feriestedet før du tar med kjæledyr sammen.

Lomakyla Onnenvirta Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (noen enheter), peis - enhet (noen enheter), kjøkken (alle enheter, minikjøkken / fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (noen enheter), vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Båtliv (utstyr tilgjengelig), Langrenn, Fiske, Innsjø, Lekeplass,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (50.0 miles), Strand (3.0 miles), Downhill Skiing (31.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (14.0 miles), Medisinsk anlegg (12.0 miles),
Flyplass
Joensuu - (50 miles - 80 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Lomakyla Onnenvirta timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Lomakyla Onnenvirta før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Lomakyla Onnenvirta, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Lomakyla Onnenvirta

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Lomakyla Onnenvirta eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Lomakyla Onnenvirta.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Lomakyla Onnenvirta kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.