Bilde av Laguna Holiday Club Phuket Resort
Bilde av Laguna Holiday Club Phuket Resort
Bilde av Laguna Holiday Club Phuket Resort
Bilde av Laguna Holiday Club Phuket Resort
Bilde av Laguna Holiday Club Phuket Resort

Adresse: 61 Moo 4, Srisoonthorn Road, Cherngtalay, Thalang, Phuket, Thailand 83110,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.lagunaholidayclub.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på LHC Phuket Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Laguna Holiday Club Phuket Resort er synonymt med en perfekt familieferie i Phuket, Thailand. Alle medlemmers innfall og behov vil garantert bli oppfylt og til og med overgått på dette suitehotellet som ligger kun to minutter unna Bang Tao-stranden med gratis transport.

Ved ankomst, fargerike og moderne suiter hilser gjester. Hver en av disse førtifire timeshare enheter gir god komfort og enkelhet. Fasiliteter som er felles for juniorsuite og suiter med ett og to soverom, inkluderer et romslig soverom, stue, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV med kabelprogrammering og DVD-spiller, komplett kjøkken med spisestue og eget bad. Dessuten, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker de koselige balkongene som fører til fantastisk utsikt over golfbanen, bassenget eller lagunen.

Følgelig er denne golfbanen en 18-hulls skjønnhetskrone Laguna Holiday Club Phuket Resort. Det er det perfekte stedet for å øve swing og ha det gøy med hele kull. Det er også et svømmebasseng på stedet med en vannsklie og bar, pluss en barneklubb, treningssenter med glassvegger, forretningssenter og en døgnåpen klinikk. Rikelig med næring serveres av restauranten Seedlings, og spaet deler også ut foryngende behandlinger.

Laguna Holiday Club Phuket Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle Enheter) Kjøkken (Alle Enheter, Full) Klimaanlegg (Alle Enheter) Mikrobølgeovn (Enhetene)
Resort Fasiliteter
Basseng Barnebasseng Golf Treningsutstyr Heis Bilutleie Klesvask Restaurant Snackbar
Nærliggende fasiliteter
Strand (I nærheten) Vannski (I nærheten) Vindsurfing (I nærheten) Dykking (I nærheten) Båtliv (I nærheten) Fiske (I nærheten) Tennis (I nærheten) Ridning (I nærheten) Spa (I nærheten) Spillerom (I nærheten) Lekeplass (I nærheten) Live underholdning ( I nærheten) Dagligvarer (i nærheten) Frisørsalong (i nærheten)
Flyplass
Phuket internasjonale - 12.0 km
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Laguna Holiday Club Phuket Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Laguna Holiday Club Phuket Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Laguna Holiday Club Phuket Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Laguna Holiday Club Phuket Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Laguna Holiday Club Phuket Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Laguna Holiday Club Phuket Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Laguna Holiday Club Phuket Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.