Bilde av Lake Edge Resort (NZ)
Bilde av Lake Edge Resort (NZ)
Bilde av Lake Edge Resort (NZ)
Bilde av Lake Edge Resort (NZ)
Bilde av Lake Edge Resort (NZ)

Adresse: Hovedvei 1, Kaiwhaka Point
Taupo, NYE ZEALAND
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.lakeedgeresort.co.nz

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Lake Edge Resort (NZ)? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


New Zealand er kjent for to ting: hobbits, og å være langt unna. Dette legger bare til det magiske i dette utrolige landet, men lar deg virkelig unnslippe hverdagen hver gang du besøker. Waikato, på Nordøya, er et flott sted å utforske resten av landet, og Lake Edge Resort er et fantastisk valg for en timeshare. Gazing ut på Lake Taupo, utsikten fra denne timeshare resort er utrolig. Naturen er hvorfor legendarisk filmskaperen Peter Jackson valgte å filme Tolkiens episke her, og det er lett å se hva som inspirerte ham til å lage slike viktige, vellykkede filmer.

Det er lett å besøke Hobbiton, landsbyen pleide å filme viktige scener i Ringenes Herre fra Lake Edge Resort, men det er også mye å tilby for de som foretrekker historie, arkitektur eller det store utendørs. New Zealand har en enorm kultur av eventyrsporter, en ekte tegning for de som ikke synes å hoppe ut av et fly eller av en bro. Kaldere individer kan foretrekke å tilbringe sine dager som vandrer gjennom fjellene og langs strender, piknik i New Zealands ville skjønnhet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker at det er så mange alternativer tilgjengelig for reisende som bor på dette fantastiske feriestedet.

Lake Edge Resort (NZ) Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Vaskeri (Enhetene), Mikrobølgeovn (Enhetene), Spa (Enhetene), Telefon (Enhetene), Vaskemaskin / Tørketrommel ),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Innsjø, Lekeplass, Badstue, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Downhill Ski (50.0 miles), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Medisinsk Fasiliteter (1.0 miles), Restaurant (2.0 miles), Shopping Area (3.0 miles)
Flyplass
Taupo - (2 miles - 3 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag

Kjøper Lake Edge Resort (NZ) timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Lake Edge Resort (NZ) før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Lake Edge Resort (NZ), hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg ved Lake Edge Resort (NZ)

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Lake Edge Resort (NZ) eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Lake Edge Resort (NZ).

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Lake Edge Resort (NZ) kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.