Bilde av La Quinta på La Manga Club
Bilde av La Quinta på La Manga Club
Bilde av La Quinta på La Manga Club
Bilde av La Quinta på La Manga Club
Bilde av La Quinta på La Manga Club

Adresse: La Quinta på La Manga Club, Urbanización La Quinta Club, Calle del Castillo, s / n, 30389 La Manga Club, Murcia, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.laquintaclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på La Quinta på La Manga Club


La Quinta på La Manga Club, det private områdets eneste område innenfor La Manga resort, er en virkelig eksklusiv timeshare Opplevelse for den kresne reisende. Ligger i regionen Murcia, Spania, Lokalområdet er rolig, men nær nærliggende strender, slik at du kan velge hvor mye eller hvor lite tid du bruker å utforske eller slappe av. Dette luksuriøse feriestedet tilbyr et unikt reisemål, med sine seks og seks villaer omgitt av anlagte tropiske hager med fantastisk utsikt. Dra nytte av det private klubbhuset med et svømmebasseng reservert utelukkende for bruk av eiere og en swim-up bar som tilbyr deilige cocktailer.

Nyt ditt private, luftkondisjonerte dupleks med stor uteplass - du kan til og med ha en grill og nyte maten under stjernene. I løpet av dagen, prøv din hånd på en runde golf på en av de tre nærliggende mesterskapsbane eller ved et spill tennis på det dedikerte tennissenteret. Slapp av i stilen på spaet, nyt kveldsunderholdning på La Solana klubbhus, og mens du er borte i dagene dine i komfort. Reise og fritid Gruppe Er stolt av å tilby timeshare For videresalg med La Quinta på La Manga Club.

Medlemskap er tilgjengelig for fire forskjellige årstider: Rød: Generelt er den mest populære tiden på året, dette inkluderer de fleste skoleferier; Blå: Vanligvis høysesongen utenfor de fleste skoleferietider, veldig populært for vannsport og golf uten folkemengder; Grønn: Ideell for golf, tennis og andre sportslige aktiviteter. I grønn sesong er været vanligvis tilfredsstillende varmt uten den intense sommervarmen; Gul: Også ideell for golf og tennis med mange aktiviteter tilgjengelig og den perfekte tiden for den lange pause vekk fra vinteren i Nord-Europa. Når du har tenkt deg når du vil besøke, må du bare velge enten en 2 soverom eller 3 soverom villa.

Klikk her for La Quinta Club Nettsted

La Quinta på La Manga Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Enhet, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Liveunderholdning, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (2.0 miles), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (2.0 miles), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Ridning 3.0 miles), Klesvask (I nærheten), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Badstue (i nærheten), Dykking (2.0 miles), Squash (Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski ), Vindsurfing (3.0 miles),
Flyplass
San Javier - (10 miles - 16 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper La Quinta på La Manga Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei La Quinta på La Manga Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med La Quinta på La Manga Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på La Quinta på La Manga Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge La Quinta på La Manga Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med La Quinta på La Manga Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av La Quinta på La Manga Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.