Bilde av La Parata
Bilde av La Parata
Bilde av La Parata
Bilde av La Parata
Bilde av La Parata

Adresse: La Parata, Mojacar Playa, Almeria, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.kwresorts.co.uk/mojacar-almeria

Interested in properties for sale and rent at La Parata? Call our sales team now on 0800 071 4674 or +44 (0)1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på La Parata Til konkurransedyktige priser. Vi har også mange uker med til salgs i Spania. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet som er funnet på denne siden, eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

La Parata Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Gass komfyr med stekeovn, mikrobølgeovn, brødrister, kjøleskap / fryser, strykejern, hårføner, sikkerhet trygt. Håndklær, kjøkkenhåndklær og sengetøy leveres for antall personer som okkuperer og byttes på ukentlig basis. Ta med egen badehåndklær. Gratis wifi. Leilighetene er rengjort og forberedt for ankomst. Vær oppmerksom på at det ikke er rengjøring. Ingen vaskemaskin og ingen tv
Resort Fasiliteter
Felleshager. Svømmebasseng, tennisbane. La Parata bar restaurant ved siden av bassenget med gratis wifi. Det er ingen fortauer eller gatelys på La Parata, så vi anbefaler at du tar en fakkel med deg.
Nærliggende fasiliteter
Strand, vannsport i sesong, butikker, restauranter, barer, banker, flere golfbaner, ridning, utflukt booking. Medisinske tjenester.
Flyplass
Almeria
Sjekk inn / ut
Torsdag 16: 00

Nyt et hjem hjemmefravær på La Parata

Når du kjøper timeshare på egenskaper som La Parata, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei La Parata før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med La Parata, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på La Parata

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge La Parata eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med La Parata.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av La Parata kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.