Bilde av La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Bilde av La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Bilde av La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Bilde av La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Bilde av La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar

Adresse: Avenida Roentgen s / n, Torrevieja, Alicante, 03180,
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clubladorada.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Berikende og beroligende, a timeshare ferie på Ona Aldea Del Mar ved Onagrup Vacations i Alicante, Spania er akkurat det du trenger når dagliglivserfaringer lar deg ha lyst til mer. Den sentrale beliggenheten til denne innkvarteringen fører deg til interessante steder og lar deg lage fantastiske minner.

Leilighetene her ligger i boligområdet Torrevieja, og er også bare fire minutter fra Los Locos-stranden. På samme måte kan landsbyens sentrum nås på bare ti minutter. Unik spanske godbidder venter på deg, i tillegg til en rekke attraksjoner, blant annet Santa Pola fornøyelsespark, Guardamar sanddynestrender, Salt Museum og Torrevieja laguner mudderbad. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler også et besøk til fascinerende Terra Mitica temapark i Benidorm.

Alle aktivitetene er sikker på å tømme deg, men det er ingen bekymring fordi rommene som er utarbeidet av Ona Aldea Del Mar, gir deg nytte. Overnattingssteder er store, sove to til seks personer. Hver tilbyr komfort med fasiliteter som air-condition, stue med sovesofa, satellitt-TV, betalte Wi-Fi, kjøkkenkrok, eget bad med hårføner og balkong. Like oppfriskende er fasilitetene på stedet, inkludert et sesongåpent utendørsbasseng og bar, hager, kafeteria og familierom.

Kjøpe La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.