Bilde av First Resorts La Cote dAzur
Bilde av First Resorts La Cote dAzur
Bilde av First Resorts La Cote dAzur
Bilde av First Resorts La Cote dAzur
Bilde av First Resorts La Cote dAzur

Adresse: 1 Manaba Beach Road, PO Box 1591, Manaba Beach, KZN 4276, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.lacotedazurresort.co.za

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på La Cote D'Azur


En av de beste selvbetjente feriestedene i Sør-Afrika, La Cote d'Azur ligger i den nordlige enden av den kilometer lange Margate-stranden. Bygget på seks etasjer, gikk tilbake fra Manaba-enden av Margate Beach, denne vakre timeshare feriestedet gir hver leilighet en fantastisk utsikt over stranden. Det er et tidevannsbasseng bygget inn i bergarter langs kysten for de som foretrekker en rolig dukkert med livvakter på vakt. Anlegget ligger nær restauranter og sjarmerende butikker som er florerer i Margate / Uvongo-området.

Prøv en rekke smakfulle herligheter på fransk vanilje, kaffebaren på stedet. De har en omfattende meny med lette måltider som kurver, burgere, salater og pubgrub. De har en rekke forfriskende drinker og rister. Romservice er også tilgjengelig.

Nyt alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer ved bassengkanten-cocktailbaren sammen med kjølevannet i svømmebassenget. Velg en sundowner eller en pick-up når som helst på dagen fra en omfattende meny med cocktailer.

Steppet tilbake fra Manaba-enden av Margate Beach og bygget på seks etasjer. Den vakre feriestedet gir hver leilighet en fantastisk utsikt over hagen. De to soverommene, seks sviller er ideelle for par eller små familier, disse leilighetene er fullt selvbetjente og står overfor havet. De har også en egen balkong eller uteplass, og hver har sin egen kullbrød. De tre soverom, åtte sovende enheter er store, åpen plan leiligheter ideelt for store familier eller vennegjenger. De vender mot havet og har egen balkong og privat kullgrill.

First Resorts La Cote dAzur Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Strand, Barnepass, Fiske, Squash, Svømmebasseng, Telefon, Tennis, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (22.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk Utstyr (i nærheten),
Flyplass
Louis Botha / Durban - (81 miles - 130 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper First Resorts La Cote dAzur timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei First Resorts La Cote dAzur før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med First Resorts La Cote dAzur, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på First Resorts La Cote dAzur

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge First Resorts La Cote dAzur eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med First Resorts La Cote dAzur.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av First Resorts La Cote dAzur kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.