Bilde av Kuhio Banyan Club
Bilde av Kuhio Banyan Club
Bilde av Kuhio Banyan Club
Bilde av Kuhio Banyan Club
Bilde av Kuhio Banyan Club

Adresse: 2310 Kuhio Ave., Honolulu, Oahu, HI, 96815, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.kuhio-banyan.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Kuhio Banyan Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Når i Honolulu er det ingen bedre adresse enn Kuhio Banyan Club. Den sentrale beliggenheten gir deg alle fordelene du trenger for å trykke dypt inn i øyplassen, blandet tallerken med erfaringer som Hawaii tilbyr. Hotellet ligger bare fem minutters gange fra travle Waikiki Beach. I og rundt er det de populære spisesteder og shoppinginstitusjoner på Kuhio Avenue og Kalakaua Avenue, inkludert International Marketplace og Royal Hawaiian Shopping Centre. Det mottar spesielt toppkarakterer fra Reise og fritid Gruppe timeshare meglere for sin plass langs den offentlige busslinjen som forbinder deg med de beste områdets attraksjoner som Honolulu Zoo, Waikiki Aquarium, Ala Moana Center, University of Hawaii at Manoa og Diamond Head.

I mellomtiden viser over seksti queen studioer deg komforten til øya som bor. Disse timeshare Rommene er utstyrt med klimaanlegg, stue med kabel-TV og sovesofa, kaffe- og tekoker og eget bad. Kjøkkenkrok med komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap og kokekar og servise er også installert i alle rom. Wi-Fi er tilgjengelig og oppgraderte rom legger til veggsenger. Videre håndterer Kuhio Banyan Club deg flere bekvemmeligheter på stedet med fasiliteter som minibank, vaskeris, ismaskin, drikkeautomat, boogiebrett og badehåndklær, matter og paraplyer.

Kuhio Banyan Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Klesvask, Heis, Medisinsk teknisk utstyr, Restaurant,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (Nærliggende), Treningsutstyr (1.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (1.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Helseklubb (1.0 miles), Ridning (10.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Racquetball (2.0 miles), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Honolulu International - (10 miles - 16 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Kuhio Banyan Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Kuhio Banyan Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Kuhio Banyan Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Kuhio Banyan Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Kuhio Banyan Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Kuhio Banyan Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Kuhio Banyan Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.