Bilde av Kruger Park Lodge
Bilde av Kruger Park Lodge
Bilde av Kruger Park Lodge
Bilde av Kruger Park Lodge
Bilde av Kruger Park Lodge

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Kruger Park Lodge? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En utrolig safari ferie på Kruger Park Lodge er akkurat det du trenger for øyeblikk når du føler at ditt fartsrike byliv tar over hele ditt vesen. La denne eksklusive eiendommen være din fredelige fristed, og dens naturlige skjønnhet er sikker på å sette deg tilbake i orden. Fortryllende og fullstendig beroligende, ligger denne innkvartering på Sabie River i Hazyview, Sør-Afrika, bare ti minutter fra Kruger National Park. I hjertet er en eksklusiv 9-hulls Gary Player-designet golfbane med et uendelig hav av grønt som oppfordrer deg til å senke.

I mellomtiden valget av over åtti spektakulære timeshare enheter fungerer som din retrett. Moderne, romslige og selvbetjente, hver er bevoktet av blomstrende mahognitrær og omgitt av urfolkshager. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere hylle disse hyttene med stråtak, mursteinekster og tremøbler. De trøster med fasiliteter som klimaanlegg, Wi-Fi, satellitt-TV, komplett kjøkken og grill. Oppgradert overnatting legger til terrasser med panoramautsikt. Uendelige muligheter for rolig spaserturer venter på deg, så vel som rolige anledninger for fugle- og flodhestevakt. Det finnes også en restaurant, driving range, tre svømmebassenger og fire tennisbaner på Kruger Park Lodge for din fornøyelse og bekvemmelighet.

Kruger Park Lodge Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Some Units), Gulvteppe (Some Units), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Fiske, Golf, Vaskeri, Restaurant, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Matbutikk (i nærheten), Ridning (6.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende),
Flyplass
Nelspruit - (37 miles - 59 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, onsdag

Kjøper Kruger Park Lodge timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Kruger Park Lodge før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Kruger Park Lodge, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Kruger Park Lodge

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Kruger Park Lodge eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Kruger Park Lodge.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Kruger Park Lodge kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.