Bilde av Kowie River Chalets
Bilde av Kowie River Chalets
Bilde av Kowie River Chalets
Bilde av Kowie River Chalets
Bilde av Kowie River Chalets

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Kowie River Chalets? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Kowie River Chalets til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Kowie River Chalets Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full),
Resort Fasiliteter
Klesvask, Badstue, Spa, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (7.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk Fasiliteter (2.0 miles), Restaurant Nærliggende), Dykking (i nærheten), Squash (Nærliggende), Telefon (Nærliggende), Tennis (1.0 miles), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Port Elizabeth - (50 miles - 80 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Nyt et hjem hjemmefra erfaring på Kowie River Chalets

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Kowie River Chalets, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Kowie River Chalets før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Kowie River Chalets, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg ved Kowie River Chalets

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Kowie River Chalets. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Kowie River Chalets.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Kowie River Chalets kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.