Bilde av Kilconquhar Estate & Country Club
Bilde av Kilconquhar Estate & Country Club
Bilde av Kilconquhar Estate & Country Club
Bilde av Kilconquhar Estate & Country Club
Bilde av Kilconquhar Estate & Country Club

Adresse: Kilconquhar Estate & Country Club, Kilconquhar Elie Leven, Elie, Nr. ST Andrews, Fife, KY9 1EZ, Skottland
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.kilconquharcastle.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Kilconquhar Estate and Country Club


Dette fantastiske familieferiestedet finner du i East Neuk of Fife, Skottland ligger i den sjarmerende lille byen blant 130 dekar av nydelig høylandet. Reise og fritid Gruppe tro på eiendommen tilbyr et bredt spekter av fritidsfasiliteter, inkludert et oppvarmet svømmebasseng, badstuer og treningsstudio. Det er også et ridesenter som inkluderer ridningstimer og strandturer, aromaterapi behandlinger, barneklubb og sightseeingturer rundt East Neuk så timeshare eiere bør alltid ha mye å gjøre.

Kilconquhar Castle på Kilqconquhar Estate and Country Club har to restauranter på tilbud som også er åpne for besøkende på eiendommen. The White Cockade, en bistro-stilrestaurang, tilbyr måltider mellom 8: 30am - 8: 45pm som tilbyr frokost, lunsj og middagstjenester med skotsk tema. Menyen har også en barnemeny og en kontinental frokost som tilbys. Lindsay-rommet har en tradisjonell skotsk setting, og er åpen for middags onsdag kveld, og tilbyr et treretters måltid. Private bestillinger er også tilgjengelige.

timeshare Overnatting på Kilqconquhar Estate og Country Club ligger rundt eiendommen, alt fra slott suiter, villaer og historiske hytter i utkanten av eiendommen. Overnatting består av to, tre og fire soverom og har sine egne unike egenskaper. Fasiliteter som finnes i eiendommene kan variere med hytter som har sin egen private hage og boblebadene som er tilgjengelige i villaene med tre soverom. Innkvarteringen på eiendommen har et utstyrt kjøkken som standard, minst to bad, stue og spisestue, to TV-apparater, en DVD-spiller og gratis Wi-Fi.

Kilconquhar Estate & Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Filmutleie
Resort Fasiliteter
Idrettsbaner, Spillerom, Treningssenter, Dampbad, Spa, Spa-tjenester: Massasje, Biljard eller biljardbord, Innendørs svømmebasseng, Badstue, På stedet - Svømmebasseng for barn: Ja, Vaskeritjenester
Nærliggende fasiliteter
Minibank / bank, nattklubb (23.0 mi), medisinsk anlegg (1.0 mi)
Flyplass
Edinburgh - 43 miles
Sjekk inn / ut
Fredag ​​eller lørdag

Kjøper Kilconquhar Estate & Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Kilconquhar Estate & Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Kilconquhar Estate & Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Kilconquhar Estate & Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Kilconquhar Estate & Country Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss onlineannonsering i arbeidet med å selge timeshare med Kilconquhar Estate & Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Kilconquhar Estate & Country Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.