Bilde av Karma Royal Himalayan
Bilde av Karma Royal Himalayan
Bilde av Karma Royal Himalayan
Bilde av Karma Royal Himalayan
Bilde av Karma Royal Himalayan
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Karma Royal Himalayan? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På mer enn to tusen meter over havet er Karma Royal Himalayan i Baldeyan, India intet mindre enn et fantastisk, rent magisk reisemål. Omkranset av Himalaya og omgitt av Himalaya Cedar, har dette boutiquestedet alle finesser til en perfekt timeshare ferie. Varme kilder, hellige templer, skogkledde kløfter, historiske steder og Naldhera Golf Club omgir overnattingsstedet. Det viser seg å være et eventyrland for friluftsliv inkludert rafting, fjellvandring og skøyter.

Kjøpe Karma Royal Himalayan timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Karma Royal Himalayan før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Karma Royal Himalayan, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Karma Royal Himalayan

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Karma Royal Himalayan eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Karma Royal Himalayan.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Karma Royal Himalayan kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.