Bilde av Karma Royal Haathi Mahal
Bilde av Karma Royal Haathi Mahal
Bilde av Karma Royal Haathi Mahal
Bilde av Karma Royal Haathi Mahal
Bilde av Karma Royal Haathi Mahal

Adresse: Cavelossim, Salcete
Goa, 403731, INDIA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.royalresorts.com.au

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Karma Royal Haathi Mahal? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Goa er en drøm, et unikt samfunn i sør av subkontinentet. For de som vil oppleve India i sitt beste, kan det ikke være noe annet valg. Strendene er kjent for å være en voksen lekeplass, men den naturlige skjønnheten i området bør ikke overses. For de som ønsker å feste hele natten er det mange muligheter, men det er også fantastiske templer, landsbyer og landskap å utforske. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker det med a timeshare på Karma Haathi Mahal, kan du komme tilbake år etter år og oppleve noe helt annet hver gang hvis du velger det.

Dette fargerike feriestedet passer til enhver smak, med en portugisisk restaurant på stedet og en pirat-tema-pub! Tilbring tid med å svømme i utendørsbassenget, kjøle ned gjennom varmen til dagen, før du drar til spaet eller boblebadet. Når du vil gå ut og nyte nattelivet, er det en barnevakt for å sikre at de yngste medlemmene i festen din er i gode hender. Karma Haathi Mahal sørger for at du ikke vil ha en ting, og om du ønsker å lage en enkel frokost i din kjøkkenkrok eller gå ut og oppleve Goa, har du akkurat det du trenger.

Karma Royal Haathi Mahal Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / delvis), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barnas basseng, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Live-underholdning, Medisinsk rekreasjon, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Kjøpesenter, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Flyplass
Dabolim - (16 miles - 25 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Karma Royal Haathi Mahal timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Karma Royal Haathi Mahal før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Karma Royal Haathi Mahal, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Karma Royal Haathi Mahal

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Karma Royal Haathi Mahal eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Karma Royal Haathi Mahal.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Karma Royal Haathi Mahal kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.