Bilde av Jardines del Plaza
Bilde av Jardines del Plaza
Bilde av Jardines del Plaza
Bilde av Jardines del Plaza
Bilde av Jardines del Plaza

Adresse: Aparthotel Jardines del Plaza, Avinguda del Papa Luna, 156, 12598 Peñíscola, Castelló, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.zthotels.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Jardines del Plaza


Funnet i sørlige Spania på den nordlige delen av Peniscola i Costa del Azahar. Jardines del Plaza ligger i et rolig område bare seks minutter fra stranden. Reise og fritid Gruppe tro timeshare eiere her vil finne denne gamle landsbyen å være full av karakter med trange gater fylt antikvitetsbutikker, kunst studioer og keramikk butikker. Gjester her vil også finne Peniscola har mange praktfulle strender med 5 kilometer lange North Beach for å bli fullstendig livredd med massevis av strandaktiviteter som volleyball, rolige farvann og vannaktiviteter som seiling og kanopadling.

Alle som ønsker å kjøpe en timeshare på Jardines del Plaza finner du dette vakkert anlagte 4-stjerners hotellet som ligger i et rolig område med utsikt over Peniscola North Beach. Anlegget har et nydelig basseng og egen privat strand. På stedet på Jardines del Plaza finner du en fin restaurant med à la carte og bufféfrokost, samt en snackbar for alle som ønsker å kjøpe en rask matbit.

Gjester på Jardines Del Plaza vil finne dette hotellet har 130 duplex leiligheter på tilbud. Hver leilighet har plass til seks personer totalt. Hver leilighet har egen privat hage, stue med sovesofa, kjøkken, toalett, air condition og sentralvarme. Ytterligere fasiliteter i leilighetene inkluderer satellitt-TV, telefon, gratis Wi-Fi og safe.

timeshare eiere på Jardines Del Plaza har også tilgang til sin søster eiendom Peniscola Plaza inkludert spa-senteret, en av de største i Spania.

Jardines del Plaza Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnas basseng, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Casino (75.0 miles), treningsutstyr (i nærheten), Fiske (Nærliggende), Golf (12.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Badstue i nærheten, Dykking (2.0 miles), Tennis Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Valencia - (87 miles - 140 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Jardines del Plaza timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Jardines del Plaza før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Jardines del Plaza, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Jardines del Plaza

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Jardines del Plaza eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Jardines del Plaza.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Jardines del Plaza kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.