Bilde av Interlux Vacation Club
Bilde av Interlux Vacation Club
Bilde av Interlux Vacation Club
Bilde av Interlux Vacation Club
Bilde av Interlux Vacation Club

Adresse: Suite D 9 / F One Capital Place Nei 18, Luard Road, Wan Chai, Hong Kong
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: http://interluxclub.com/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Interlux Vacation Club


Hvis du leter etter timeshare eierskap som gir deg tilgang til et uvanlig spredt reisemål, er Interlux Vacation Club et fantastisk valg. Hvert år kan familien din reise til en ny og spennende plassering for en uke eller to. Dine dedikerte online reservasjonsagenter gjør prosessen enkel, og er der gjennom hele ferien for noe ekstra du kanskje trenger.

Og selvfølgelig, når du bor i fullt utstyrte leiligheter som er utstyrt med moderne bekvemmeligheter, har du så mye mer frihet og plass. Ett år kan du velge en koselig ferie med din betydelige andre, og neste år kan du ta med familie og venner til en morsom ferie. Dette timeshare-produktet setter deg i førersetet.

Interlux Vacation Club-porteføljen spenner over hele verden. Gjennom sin tilknytning til Onagrup alpinanlegg kan du ta en kort flytur til Spania og nyte Ogisaka Garden, Cala Pi Club, Jardines Paraisol og mange flere. Det er også eiendommer i Østerrike, Tyskland, Andorra, og til og med Bulgaria! Lenger unna finner du et stort utvalg av alternativer, inkludert eiendommer i Vietnam, Aserbajdsjan, Montenegro, India og Kina.

Det er ingen tvil om at Interlux Vacation Club gir en fleksibel og enkel tilnærming til ferieeiendommer. Snakke til Reise og fritid Gruppe timeshare meglere i dag for mer informasjon!

Interlux Vacation Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Varierer
Resort Fasiliteter
Varierer
Nærliggende fasiliteter
Varierer
Flyplass
Varierer
Sjekk inn / ut
Varierer

Kjøper Interlux Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Interlux Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Interlux Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Interlux Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Interlux Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Interlux Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Interlux Vacation Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.