Bilde av Imperial Park Country Club
Bilde av Imperial Park Country Club
Bilde av Imperial Park Country Club
Bilde av Imperial Park Country Club
Bilde av Imperial Park Country Club

Adresse: Calle Tossal de Cometa S / N, 03710 Calpe
Alicante, SPANIA
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Imperial Park Country Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det er mange familie-tema feriestedene i Calpe, Spania, men Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere tror det er ikke lett å slå Imperial Park Country Club. Landskapet alene er oppsiktsvekkende. Denne renessansstilen ligger på toppen av åsene i Costa Blanca, og tilbyr en overveldende utsikt over Salt Marsh Nature Reserve, Middelhavet og den fengslende klippen Calpe som sprer strandpromenaden i to like flotte promenader og Blå Flagg strender.

Videre skaper syv utendørsbassenger, som er koblet av fosser og broer, et magisk eventyrland i Imperial Park Country Club. Det er vannsklier, treklatrestativer, og vannsklier som barna elsker. Du vil bli presset hardt for å oppmuntre barna til å gjøre alt annet enn å svømme hele dagen. Massevis av solsenger omgir bassengene og blir overvåket av livvakter. Andre fasiliteter på stedet inkluderer en bufférestaurant, gratis Wi-Fi, treningssenter, spa, badstue, hammam og boblebad.

den sjarmerende timeshare Bungalower på samme måte tilfredsstille hele familien. Hver har en uteplass som kan skilte med fantastisk utsikt over komplekset, mens fasiliteter som klimaanlegg og oppvarming, satellitt-TV, DVD-spiller og Hi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, og bad med hårføner sikrer maksimal komfort under oppholdet.

Imperial Park Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Heis, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (2.0 miles), Casino (19.0 miles), Treningsutstyr (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (4.0 miles), Supermarked (1.0 miles), Frisør (2.0 miles), Live Entertainment (2.0 miles) , Medisinsk fasiliteter (2.0 miles), Sauna (2.0 miles), Tennis (2.0 miles),
Flyplass
Alicante - (50 miles - 80 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Imperial Park Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Imperial Park Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Imperial Park Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Imperial Park Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Imperial Park Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Imperial Park Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Imperial Park Country Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.