Bilde av Hotel Skagen Strand
Bilde av Hotel Skagen Strand
Bilde av Hotel Skagen Strand
Bilde av Hotel Skagen Strand
Bilde av Hotel Skagen Strand

Adresse: Hulsig, Skagen, DANMARK
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Hotel Skagen Strand? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Hotel Skagen Strand til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

Hotel Skagen Strand Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Full),
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon, Tennis, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Auto Rental (7.0 miles), Strand (Nærliggende), Kasino (Nærliggende), Barnepass (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk Fasiliteter (7.0 miles),
Flyplass
Aalborg - (56 miles - 90 km)
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag

Nyt et hjem hjemmefravær på Hotel Skagen Strand

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Hotel Skagen Strand, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hotel Skagen Strand før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hotel Skagen Strand hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Hotel Skagen Strand

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Hotel Skagen Strand eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hotel Skagen Strand.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Hotel Skagen Strand kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.