Bilde av Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa
Bilde av Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa
Bilde av Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa
Bilde av Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa
Bilde av Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa

Adresse: Rua do Municipio, Lote 26, Albufeira, 8200-916 Albufeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vilagale.pt

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa er det alltid noe spesielt for alle i familien å nyte. Dette feriestedet i Albufeira, Portugal har gjennomtenkt satt sammen den perfekte blandingen av komfort og aktiviteter som hele familien vil elske. Sterkt anbefalt av Reise og fritid Gruppe timeshare meglere, dette ideelt timeshare Velkommen gjester i sine 310 moderne Twin Standard Rooms og romslige Junior og Senior Suites. Hvert rom har gratis Wi-Fi, LCD-TV med kabel, minibar og eget bad med hårføner.

Videre er den velutstyrte helseklubben et løfte om avslapning med sitt innendørs, oppvarmede lagunestil, boblebad og badstue. Utenfor feriestedet er det et par flere svømmebassenger, hage og utendørs plass, og lekeplass og lekerom for barna. Restauranten introduserer i mellomtiden gjester til tradisjonell portugisisk mat, samtidig som det tilbyr internasjonale retter. Det er også en engelsk bar i baren. Faktisk er ingen igjen på Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa. Det er bare få minutter fra Fisherman's Beach og er omgitt av ulike underholdnings- og shoppingmuligheter. Aqualand, Aquashow og Zoomarine fornøyelsesparker er alle lett tilgjengelige fra feriestedet også.

Hotell Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Helseklubb, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs),
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (10.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (3.0 miles) ,
Flyplass
Faro - (27 miles - 43 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøpe Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei hotell Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.