Bilde av Hollywood Beach Resort
Bilde av Hollywood Beach Resort
Bilde av Hollywood Beach Resort
Bilde av Hollywood Beach Resort
Bilde av Hollywood Beach Resort

Adresse: 101 N. Ocean Drive, Hollywood, FL, 33019, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Hollywood Beach Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ligger bare to minutter fra stranden, tilbyr Historic Hollywood Beach Resort i Florida, ubegrenset havutsikt og uendelige muligheter for seaside moro. Den populære stranden bar og restauranten, Ocean Pub 101, er den perfekte setting for å nyte det varme været eller bare henge med venner og familie rundt deg. Sitter rett på Boardwalk med utsikt over Atlanterhavet, har det en morsom og uformell atmosfære, suppleret med gode cocktailer og god lokal amerikansk mat, inkludert fiskeretter, burgere, salater og wraps.

I mellomtiden, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er like imponert over timeshare innkvartering. Studioene er koselige og avslappet med fasiliteter som kabel-TV, gratis Wi-Fi, kjøkkenkrok og eget bad. Velg suiter legger til et komplett kjøkken og en separat stue med sovesofaer. Hver enhet åpner også for fabelaktig utsikt over byen eller havet.

I tillegg har Historic Hollywood Beach Resort flere fasiliteter for å sikre din fritid og bekvemmelighet. Blant disse er et treningssenter, vaskeri, restaurant på stedet, utendørs svømmebasseng med boblebad, sykkelutleie og klærbutikk. Hotellet er også omgitt av gatemarkeder og butikker, uteliv i barer og klubber, og ligger i nærheten av attraksjoner som The Hollywood Trolley, Fort Lauderdale Airport og Cruise Port.

Hollywood Beach Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnas basseng, Treningsutstyr, Dagligvarebutikk, Frisør, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (2.0 miles), Spillerom (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (20.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Racketball (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (3.0 miles), Vannski (2.0 miles),
Flyplass
Fort Lauderdale - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Hollywood Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hollywood Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hollywood Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Hollywood Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Hollywood Beach Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hollywood Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Hollywood Beach Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.