Bilde av Holiday Club Yllas 1
Bilde av Holiday Club Yllas 1
Bilde av Holiday Club Yllas 1
Bilde av Holiday Club Yllas 1
Bilde av Holiday Club Yllas 1

Adresse: Tunturintie 16 A 1, Akaslompolo, FI-95970, FINLAND
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.holidayclub.fi

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Holiday Club Yllas 1


Feriestedet Holiday Club Yllas 1 ligger i Lappland, 160km nord for Polarsirkelen. Her er det ingen folkemengder, naturen er uberørt og frisk luft betyr egentlig bare det. Om sommeren er Lapland ideell for elskere av det store ute med muligheter for å nyte fotturer, kanopadling og laksfiske. Om vinteren er mulighetene for flombelyst langrenn uendelige. Alle enhetene har peis, fullt utstyrt kjøkken og privat badstue. Det er ingen offentlig transport unntatt i høysesongen, så det er nødvendig med bil på andre tider.

Holiday Club Yllas 1 Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Peis (Alle Enheter), Peis - Enhet (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Badstue (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Langrenn,
Nærliggende fasiliteter
Fiske i nærheten, Lekerom (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Innsjø (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (34.0 miles), 2.0 miles Miles), Restaurant (i nærheten), Skiskole (34.0 miles), Snackbar (i nærheten), Telefon (i nærheten),
Flyplass
Kittila - (32 miles - 51 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Holiday Club Yllas 1 timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Yllas 1 før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Yllas 1, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Holiday Club Yllas 1

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Yllas 1 eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Club Yllas 1.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Holiday Club Yllas 1 kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.