Bilde av Holiday Club Tampereen Kylpyla
Bilde av Holiday Club Tampereen Kylpyla
Bilde av Holiday Club Tampereen Kylpyla
Bilde av Holiday Club Tampereen Kylpyla
Bilde av Holiday Club Tampereen Kylpyla

Adresse: Lapinniemenranta 12, Tammerfors, FINLAND
Ring for mer informasjon: 01787

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Holiday Club Tampereen Kylpyla


Holiday Club Tampereen Kylpyla har utsikt over innsjøen Nasijarvi, og tilbyr en flukt fra normaliteten i det daglige livet. En vakker vista tilbys fra mange av rommene i timeshare resort, som gir deg muligheten til å sitte rolig og nippe til en deilig varm sjokolade - eller kanskje noe litt sterkere - som du ser ut. Spaet på stedet inkluderer et basseng, slik at du vil være i stand til å lette dine vondt muskler og virkelig slappe av før du drar ut for å se hva Tampereen Kylpyla har å tilby.

Finland er bare en kort reise unna Storbritannia, og likevel blir det ofte oversett av feriegjester fra vår rettferdige øy. Dette betyr at du kan forvente en grad av privatliv og unikhet som du kanskje ikke finner i mer populære feriemål. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker sjansen til å oppleve utrolig natur i dette landet, i motsetning til noe annet. Holiday Club Tampereen Kylpyla er spesielt velsignet med flotte omgivelser og mange muligheter for friluftsliv, inkludert fotturer og kajakkpadling.

Alternativene for mat er også enestående, med varierte menyer og en fantastisk klassisk pizza restaurant på stedet. Hvis du foretrekker å bo i rommet ditt, er det alltid romservice som, mens du er på ferie, er en flott luksus vi tror du fortjener.

Holiday Club Tampereen Kylpyla Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Some Units), Teppe (Some Units), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Delvis / Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter) , Vaskemaskin / tørketrommel (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Barneklubb, Konferansefasiliteter, Innsjø, Vaskeri, Heis, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Spa, Svømmebasseng (Innendørs), Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (Nærliggende), Langrenn (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Live Underholdning (1.0 miles), shoppingområde (2.0 miles), squash (i nærheten), tennis (i nærheten)
Flyplass
Tammerfors - (10 miles - 16 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag

Kjøper Holiday Club Tampereen Kylpyla timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Tampereen Kylpyla før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Tampereen Kylpyla, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Tampereen Kylpyla

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Tampereen Kylpyla eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Club Tampereen Kylpyla.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Holiday Club Tampereen Kylpyla kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.