Bilde av Holiday Club Salla
Bilde av Holiday Club Salla
Bilde av Holiday Club Salla
Bilde av Holiday Club Salla
Bilde av Holiday Club Salla

Adresse: Holiday Club Salla (#3939), Revontulentie 2, Salatunturi, Finland FI-98900
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.holidayclub.fi

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Holiday Club Salla


Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at ikke hver ferie må tas i et varmt land, og at mange mennesker nyter den reflekterende skjønnheten i vintermånedene mer. For de milde hjerter, en ferie i Salla, er Finland et verdig alternativ. Salla kalles også "landet med uendelig lys", og med sin plassering i Lappland er kilden til dette omdømme to ganger. Nordlysets skjønnhet om vinteren er nesten matchet av den utrolige midnattssolen gjennom sommermånedene.

Holiday Club Salla har et spa med tre bassenger, badstuer og boblebad: perfekte måter å slappe av etter en dag på ski i det omkringliggende landskapet. Anlegget har inn-og ut-tilgang, negerer behovet for annen transport og betyr at du kan late som du er de siste menneskene på jorden, vekk fra aktiviteten i det normale livet. EN timeshare i Holiday Club Salla er et godt alternativ for folk som elsker å oppleve sine lidenskaper i et mer avslappet miljø, hvor du har muligheten til å lage dine egne måltider og lage din egen tidsplan. Og mens du er på ferie, bør det være alt om hva du vil gjøre!

Holiday Club Salla Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Peis (Enhet), Peis - Enhet (Alle Enheter), Kjøkken (Enhetene, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Badstue (Enhetene), Telefon (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel Alle enheter),
Resort Fasiliteter
Langrenn,
Nærliggende fasiliteter
Utleie (2.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Downhill Skiing (Nærliggende), Treningsutstyr (1.0 miles), Fiske (1.0 miles), Matbutikk (6.0 miles), Lake (1.0 miles), Live Entertainment (2.0 miles) ), Medisinsk fasiliteter (6.0 miles), Lekeplassområde (2.0 miles), Restaurant (2.0 miles), Skiskole (Nærliggende), Snackbar (2.0 miles), Squash (1.0 miles), Svømmebasseng (2.0 miles), Tennis 1.0 miles),
Flyplass
Rovaniemi - (68 miles - 109 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Holiday Club Salla timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Salla før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Salla, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Salla

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Salla eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Club Salla.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Holiday Club Salla kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.