Bilde av Hilton Grand Vacation Club
Bilde av Hilton Grand Vacation Club
Bilde av Hilton Grand Vacation Club
Bilde av Hilton Grand Vacation Club
Bilde av Hilton Grand Vacation Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.hiltongrandvacations.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Hilton Grand Vacations Club


Reise og fritid Gruppe er stolte av å tilby sjansen til å kjøpe Hilton Grand Vacation Points.

Hilton Vacation Points er et punktbasert reservasjonssystem som er tildelt på årsbasis og er knyttet til en gjerning på et hjemsted. Til tross for dette kan eiere få sine timeshare intervaller utvekslet med tilknyttede Hilton-resorter på steder som Orlando, Las Vegas, Hawaii, New York og Miami Beach i USA eller andre land, inkludert Italia, Portugal, Thailand, Bali, Skottland, Mexico og Canada. Ytterligere fleksibilitet tilbys gjennom deres partnerskap med børsselskaper som RCI. Dette gir eiere tilgang til over 4,000 tilknyttede timeshare skianlegg i nesten 100-land.

Hilton-samlingen av feriestedene tilbyr romslig condominium-stil innkvartering med et bredt utvalg av fasiliteter og den høye kvaliteten på tjenesten du forventer. Hilton Grand Vacation Points-systemet tilbyr høy grad av fleksibilitet med Club Points som fungerer som valuta, slik at medlemmene får tilgang til klubbmedlemskapsprivilegier bestemt av hvor og når de eier og sjansen til å få bonuspoeng.

Bonuspoeng gir medlemmer muligheten til å kjøpe ferieeiendomsinteresser og brukes sammen med andre tilknyttede programmer som varer, gavekort eller til og med vedlikeholdsavgifter. Alternativt kan bonuspoeng brukes til hotellreservasjon eller med RCI-utvekslingsferier.

Kjøper Hilton Grand Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hilton Grand Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hilton Grand Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Hilton Grand Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Hilton Grand Vacation Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hilton Grand Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Hilton Grand Vacation Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.