Bilde av Hilton Dunkeld
Bilde av Hilton Dunkeld
Bilde av Hilton Dunkeld
Bilde av Hilton Dunkeld
Bilde av Hilton Dunkeld

Adresse: Blairgowrie Road, Dunkeld, Perthshire, Skottland, PH8 0HX
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: dunkeldhousehotel.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Hilton Dunkeld


Forlate verden utenfor og opplev atmosfæren i en svunnen alder med timeshare på Hilton Grand Vacations Club på Dunkeld, som ligger i vakre Perthshire, Skottland. Dette pittoreske edwardianske tilfluktsstedet til i dag beholder en luft av tradisjon og prakt. Ferieanlegget ligger i hjertet av to hundre og åtte mål hede og skog, like ved en privat strekning av elven Tay - sørg for å dra nytte av laks og ørretfiske hele året!

Lodger er først og fremst designet med tanke på komfort og plass. Alle soverommene i disse sjarmerende hyttene har eget bad, de fleste har kjøkken på øya som gjør matlaging til en doddle, og hver lodge har sin egen balkong, vinterhage eller solterrasse - du vil elske å bo her i sommermånedene!

På stedet finner du et skytakademi, oppvarmet innendørsbasseng, kroketplen, tennisbaner og til og med et spa. En feriestedrestaurant og cocktailbar er åpen året rundt, klar til å servere de fineste måltidene. Feriestedet ligger også innenfor en lett kjøretur fra Glasgow og Edinburgh for de som elsker byliv. For alt dette og mer, Reise og fritid Gruppe er glade for å presentere timeshare for videresalg på Hilton Grand Vacations Club på Dunkeld.

Hilton Dunkeld Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full) Peis - Enhet (Alle Enheter) Gulvteppe (Alle Enheter) Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter) Oppvaskmaskin (Enhet Enheter) Mikrobølgeovn (Alle Enheter)
Resort Fasiliteter
Fiskebasseng (innendørs) Tennis Treningsutstyr Helseklubb Badstue Boblebad / boblebad Lekeplass Telefon Restaurant
Nærliggende fasiliteter
Beach (28.0 km) Waterskiing (40.0 miles) Lake (i nærheten) Downhill Ski (40.0 miles) Ski School (40.0 miles) Golf (Nærliggende) Casino (25.0 km) Live Entertainment (Nærliggende) Dagligvarer (i nærheten) Medisinsk anlegg (I nærheten)
Flyplass
Edinburgh - 50.0 km
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøper Hilton Dunkeld timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hilton Dunkeld før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hilton Dunkeld, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Hilton Dunkeld

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Hilton Dunkeld eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hilton Dunkeld.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Hilton Dunkeld kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.