Bilde av Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Bilde av Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Bilde av Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Bilde av Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Bilde av Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch

Adresse: Hilton Grand Vacations på Craigendarroch Suites, Braemar Rd, Ballater, Aberdeenshire, AB35 5XA, Skottland
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.higvc.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch


Hvis en pittoresk setting og fantastisk utsikt er det du leter etter, timeshare På Hilton Craigendarroch kan være perfekt for deg. Med utsikt over Cairngorm nasjonalpark og i nærheten av landsbyen Ballater, Skottland, Er dette elegante landet feriestedet det perfekte høylandet flykte. Lodges og leiligheter er stilfullt innredet og møblert, inkludert alle fasiliteter som er nødvendige for å fremme enkel opphold og total avslapning. Fritidsfasiliteter på stedet inkluderer tennisbaner, svømmebassenger, et spillrom og en studiebar hvor du kan hente en bok eller to for å ta deg tilbake til din koselige suite og i løpet av timene. Gå fotturer eller sykle rundt de mange naturstiene i nærheten, eller miste deg i skogen og skogbruk.

Hvis du ikke har noe imot å kjøre, kan du stikke ned til Balmoral for å utforske - hvis dronningen er i bosted, kan du til og med motta en bølge når hun går forbi deg! Du kan også gå på ski på The Lecht, eller prøve deg på ridning og firhjuling, som begge ligger en kort kjøretur unna. Med noe av det beste landskapet i Skottland, Hilton Craigendarroch er en fantastisk introduksjon til høylandet, og Reise og fritid Gruppe Anbefaler på det sterkeste å vurdere det for ditt neste timeshare investering.

Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, treningsutstyr, Helseklubb, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Skiskole, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Telefon, Tennis, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Langrenn (42.0 miles), Casino (42.0 miles), Langrenn (17.0 miles), Downhill Skiing (19.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (8.0 miles) , Lake (10.0 miles), Medisinsk utstyr (Nærliggende), Vannski (10.0 miles), Wind Surfing (10.0 miles),
Flyplass
Aberdeen - (40 miles - 64 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøper Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.