Bilde av Hibiscus
Bilde av Hibiscus
Bilde av Hibiscus
Bilde av Hibiscus
Bilde av Hibiscus

Adresse: 125 Ocean Hibiscus Drive, St. Augustine, FL, 32080, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.condorental.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Hibiscus? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Hibiscus til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

Hibiscus fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Vaskeri (Alle Enheter), Mikrobølgeovn (Alle Enheter), Telefon Enheter), vaskemaskin / tørketrommel (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Strand, treningsutstyr, peis, svømmebasseng, tennis, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (5.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (10.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk Fasiliteter (2.0 miles)
Flyplass
Daytona Beach International - (55 miles - 88 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Nyt et hjem hjemmefra erfaring på Hibiscus

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Hibiscus, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hibiscus før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hibiscus, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Hibiscus

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Hibiscus eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hibiscus.

Alle som ønsker å Selg timeshare Ved hjelp av Hibiscus kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.