Bilde av Heritage Resorts - Marbesa Club
Bilde av Heritage Resorts - Marbesa Club
Bilde av Heritage Resorts - Marbesa Club
Bilde av Heritage Resorts - Marbesa Club
Bilde av Heritage Resorts - Marbesa Club

Adresse: Urbanizacion Marbesa, Carretera de Cadiz Kilometro 192.8, Marbella 29600, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.heritageresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Heritage Resorts Marbesa Club


Innenfor bare miles av verdensberømte Marbella, Spania, finner du det rolige og fredelige timeshare feriestedet Marbesa Club. Sjarmerende og enkelt, men likevel full av fantastiske fasiliteter og lokale fasiliteter, og tilbyr dette perfekte ekteskapet til avslapning og spenning. Strandrestauranter, barer og kasinoer ligger i nærheten, og tilbyr deg mange muligheter for hvor du vil tilbringe kvelden - selv om du kanskje synes at det å se solnedgangen fra den store balkongen din er mer din stil. Spise ute eller ute, det er alltid alternativer som passer dine preferanser, og alle villaene og leilighetene er fullt utstyrte hvis du er noen som elsker å vise frem stilen din på kjøkkenet mens du er borte.

Det er et utvalg av studio-, ett-, to- og treromsleiligheter på Coronado; Ett- og toromsleiligheter på Sea Breeze; Ett-, to- og treromsleiligheter på Toro; Treromsleiligheter på Atalya strandhytter og villaer med to og tre soverom.

Alle medlemmene har full tilgang til feriestedets klubbhus Playa Real ved stranden - dette inkluderer basseng, badstue, trenings- og boblebadfasiliteter, samt spisesteder og drikker. Dette timeshare Resort tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter som passer dine behov, fra leiligheter for par og små familier til villaer som er store nok til å huse familie og venner. Du kan til og med dra nytte av romservice hvis du virkelig vil føle at du er i fanget av luksus! Uansett hva du trenger, Reise og fritid Gruppe mener at Marbesa Club kan oppfylle dem alle.

Heritage Resorts - Marbesa Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
-
Resort Fasiliteter
Svømmebasseng, Spa, Spa: Massasje, Onsite - Svømmebasseng - Barn: Ja, Bilutleie, Vaskeritjenester, Utleie av film
Nærliggende fasiliteter
Idrettsbaner / -steder (i nærheten), Boblebad / boblebad (i nærheten), minibank / bankboks (i nærheten), nattklubb (1.0 mi), medisinsk anlegg (i nærheten)
Flyplass
Malaga - 45kms
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag

Kjøpe Heritage Resorts - Marbesa Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Heritage Resorts - Marbesa Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Heritage Resorts - Marbesa Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Heritage Resorts - Marbesa Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Heritage Resorts - Marbesa Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Heritage Resorts - Marbesa Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruk av Heritage Resorts - Marbesa Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.