Bilde av Hapimag
Bilde av Hapimag
Bilde av Hapimag
Bilde av Hapimag
Bilde av Hapimag
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.hapimag.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Hapimag Vacation Club


Ringer alle eventyrere! Legg igjen det kjente og oppdag noe nytt med en poengbasert timeshare eierskap fra Hapimag. Med over seksti destinasjoner å velge mellom i hele Europa, Afrika og Florida, kan du gå et nytt sted hvert eneste år for resten av ditt lange liv og fortsatt ha en stor mengde valg. Det finnes alpinanlegg i de snødekte fjellene i Østerrike, og det finnes alpinanlegg som tilbyr nært innkvartering til og et stille utsagn fra Walt Disney World og Orlando Studios, i solfylt Florida.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt elsker Hapimag's Worlds of Experience-alternativer, hvor du kan velge å gå på et språkkurs eller byopplevelse, lære om landets mest kjære opera sangere, malere, dirigenter og komponister. Disse opplevelsene er perfekte for de som ikke kan stå en uke ved bassengkanten, som ønsker en pause fra hverdagen uten å la hjernene deres slås av helt. Hapimag er et godt valg for de som liker variasjon, frihet og fleksibilitet, og som ønsker å se frem til litt eventyr hvert år. Dette poengbaserte eierskapet er det perfekte alternativet hvis du liker å prøve nye ting.

Kjøper Hapimag timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hapimag før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Hapimag, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Hapimag

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Hapimag eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hapimag.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Hapimag kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.