Bilde av HANWHA RESORT GYEONGJU
Bilde av HANWHA RESORT GYEONGJU
Bilde av HANWHA RESORT GYEONGJU
Bilde av HANWHA RESORT GYEONGJU
Bilde av HANWHA RESORT GYEONGJU

Adresse: 430-3 BUKGUN-DONG ,, KYUNGJU CITY
GYEONGSANBUK-PROVINSJON
GYEONGSANGBUK-DO, 780-280, KOREA, REP OF (SØR)
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på HANWHA RESORT GYEONGJU? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på HANWHA RESORT GYEONGJU til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

HANWHA RESORT GYEONGJU Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Barnebasseng, Konferansefasiliteter, Peis, Spillerom, Matbutikk, Heis, Restaurant, Badstue, Snackbar, Spa, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 km), Golf (i nærheten), Frisør (i nærheten), Klesvask (i nærheten), Medisinske fasiliteter (i nærheten), Shoppingområde (i nærheten),
Flyplass
- (249 miles - 400 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kos deg med et hjem hjemmefra på HANWHA RESORT GYEONGJU

Når du kjøper timeshare på eiendommer som HANWHA RESORT GYEONGJU, er du garantert en årlig unna. Det blir raskt ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei HANWHA RESORT GYEONGJU før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med HANWHA RESORT GYEONGJU, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på HANWHA RESORT GYEONGJU

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge HANWHA RESORT GYEONGJU eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i arbeidet med å selge timeshare med HANWHA RESORT GYEONGJU.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke HANWHA RESORT GYEONGJU kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.