Bilde av Playa Romana Village
Bilde av Playa Romana Village
Bilde av Playa Romana Village
Bilde av Playa Romana Village
Bilde av Playa Romana Village

Adresse: Habitat Playa Romana, Playa Romana, Camí de l'Atall Zona d'Alcossebre, 40, 12579 Alcossebre, Castelló, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.alcossebre.org

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Habitat Playa Romana


Reise og fritid Gruppe er glade for å presentere Timeshare for salg på dette fantastiske feriestedet ved stranden, som ligger blant fantastiske anlagte hager med fine bassenger og ligger bare øyeblikk unna vakre sandstrender. Funnet på Alcossebre-stranden, Castelló, Spania på Costa del Azahar. Gjester her kan forvente en mer tradisjonell spansk ferie med avslappet atmosfære, god mat og få høyhusbygg. Turister her finner området er populært blant spanske og franske turister med noen restauranter her selv selger fransk mat.

timeshare Eiere som bor på Habitat Playa Romana vil finne personalet her for å være vennlige og hjelpsomme, leilighetene er bevart og har en rustikk stemning og bassengene er rene. Feriestedet har også en restaurant på fransk stil og flotte hager som gir flotte turer. Leilighetene her kommer i en rekke en og to soverom med klimaanlegg med kjøkkenkrok og balkong med utsikt over hager og dammer. Ett soverom enheter kan romme opptil fire personer mens to soverom enheter kan sove fem eller seks personer.

De som ønsker å kjøpe timeshare på Habitat Playa Romana finner du også mye å gjøre i nærheten, inkludert vannaktiviteter som båtutleie, dykking, seiling og surfing. Det er også turstier og sykkelruter i nærheten. Gjester her bør også finne en rekke restauranter i nærheten som selger tradisjonell middelhavsmat med mye frukt og grønnsaker samt fisk og skalldyr på grunn av sin kystnære beliggenhet.

Playa Romana Village Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Delvis),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barn s Basseng, Fiske, Klesvask, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
Golf (31.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Racketball (2.0 miles), Dykking (1.0 miles), Telefon (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Flyplass
Valencia - (84 miles - 135 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Playa Romana Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Playa Romana Village før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Playa Romana Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Playa Romana Village

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Playa Romana Village eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Playa Romana Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Playa Romana Village kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.