Bilde av Grand Summit Hotel-The Canyons
Bilde av Grand Summit Hotel-The Canyons
Bilde av Grand Summit Hotel-The Canyons
Bilde av Grand Summit Hotel-The Canyons
Bilde av Grand Summit Hotel-The Canyons

Adresse: 4000 Canyons Resort Drive, Park City, UT, 84098, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.thecanyons.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Grand Summit Hotel-The Canyons? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Grand Summit Hotel-The Canyons til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Grand Summit Hotel-The Canyons-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Enhetene, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / tørketrommel (Noen enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Konferansefasiliteter, Slalåm (utstyr tilgjengelig), Peis, Spillerom, Matbutikk, Handikappede, Helseklubb, Ridning, Klesvask, Heis, Restaurant, Skiskole (utstyr tilgjengelig), Snackbar, Spa, Svømmebasseng, Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (2.0 miles), langrenn (3.0 miles), golf (3.0 miles), medisinske fasiliteter (1.0 km), shoppingområde (i nærheten), tennis (4.0 miles),
Flyplass
Salt Lake City - (26 miles - 41 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Nyt et hjem hjemmefra på Grand Summit Hotel-The Canyons

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Grand Summit Hotel-The Canyons, er du garantert en årlig unna. Det blir raskt ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Grand Summit Hotel-The Canyons før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Grand Summit Hotel-The Canyons, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Grand Summit Hotel-The Canyons

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Grand Summit Hotel-The Canyons eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Grand Summit Hotel-The Canyons.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Grand Summit Hotel-The Canyons kan være trygg i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.