Bilde av Grand Leoniki
Bilde av Grand Leoniki
Bilde av Grand Leoniki
Bilde av Grand Leoniki
Bilde av Grand Leoniki

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Grand Leoniki? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Kreta: øya hjem til minotauren, mannen med et tyrens hode. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere lover at du ikke vil bli fanget i en labyrint når du besøker Grand Leoniki, men som feriestedet er lenge på komfort og kort på mytiske monstre. Dette feriestedet er et godt valg for familier og venner som håper å tilbringe kvalitetstid, hvor du kan lage mat i kjøkkenkroken, nippe en solnedgang på balkongen, eller avkjøle deg med en dukkert i bassenget.

Mens vi elsker muligheten til å lage mat til våre egne måltider, må ikke greskens mat ikke gå glipp av. Mer enn gresk salat, maten er herlig. En ekte middelhavsopplevelse hvor oliven har stor kraft, aubergine er coaxed inn i en himmelsk hoved, og lam er kjøtt av valg. En ouzo følger måltidet for de som er modige nok til å prøve denne greske stiften. Anlegget ligger også godt til å fungere som en base for å utforske øyas magiske strender, pittoreske landsbyer og historiske steder. For en timeshare Du kan vurdere hjem på et reisemål fullt av lurer, se ikke lenger enn Grand Leoniki.

Grand Leoniki Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng (innendørs / utendørs), treningsutstyr, spillrom, dagligvarebutikk, helsestudio, heis, live underholdning, restaurant, badstue, snackbar, squash, svømmebasseng, telefon, boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Klesvask (I nærheten), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Vannski (I nærheten), Vindsurfing
Flyplass
TBD - (37 miles - 59 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, fredag, lørdag, mandag, tirsdag

Kjøper Grand Leoniki timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Grand Leoniki før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Grand Leoniki, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Grand Leoniki

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Grand Leoniki eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Grand Leoniki.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Grand Leoniki kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.