Bilde av Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort
Bilde av Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort
Bilde av Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort
Bilde av Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort
Bilde av Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort

Adresse: 897 Mesquite Boulevard, Mesquite, NV 89027, USA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Dette timeshare resort vil være ditt hjem når du besøker Mesquite. Enten du slapper av her etter en aktiv dagstur til en nasjonalpark, eller du bare vil bo på eiendommen mens du soler deg og nyter det vakre fjellandskapet, vil du være fornøyd. Begrunnelse er grundig. Synk ned i boblebadet og la boblebadet lette på spenningen. Ta med tennisracketen, banene er praktisk plassert rett ved feriestedet. Ta med hele familien: alle vil nyte småbyen, ekte varmen til det hjelpsomme personalet.

Med sitt varme ørkenklima, over 300 solskinnsdager i året og fascinerende utsikter gjør Mesquite en flott utendørsferie. Beliggenheten, i den vakre, robuste Virgin River Valley, er ideell: Las Vegas er 80 miles sør, Zion er 1.5 timer og Bryce ca 4 timer. Valley of Fire State Park, med unike fjellformasjoner og nydelig panoramautsikt, er en kort kjøretur unna. Hvis du vil kjenne vinden i håret mens du ser på sightseeing, kan du leie en terrengsykkel og sykle langs fotstiene, eller ta en guidet naturtur for å se områdets dyreliv. Om natten kan du danse til levende musikk i en salong.

Kjøper Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Grand Destination Vacation Club på The Oasis Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Grand Destination Vacation Club At The Oasis Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.