Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina del Sol
Bilde av Ramada Fractional Ownership Marina del Sol

Adresse: CLC Marina del Sol, Urbanizacion Marina del Sol, Carretera Cádiz Variante km 206, 29649, Málaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clublacosta.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Ramada Fractional Ownership på Marina del Sol? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En helårs destinasjon som Costa del Sol, Spania, Gir alle feriegjester muligheten til å unnslippe til sol, sjø og sand når spenningen i dagliglivet og dårlig vær blir for mye, noe som gjør at timeshare her en ideell ferieinvestering. Ramada Fractional Ownership på Marina Del Sol tilbyr mer enn bare tilgang til de mange nærliggende strendene - du vil aldri kjede deg med det brede utvalget av fasiliteter og aktiviteter, enten i eller i kort avstand fra feriestedet. Den unike utformingen betyr at selv i høysesongen, vil du kunne slappe av i fred. Innkvarteringen består av studio-, ett- og toromsleiligheter som gir deg fleksibiliteten til å bestemme nøyaktig hva du trenger mens du er borte.

Venter på deg på feriestedet er tre bassenger, et vell av restauranter og snackbarer, som spenner fra familiebedrifter til koselige kroker, reservert for par- og et underholdningsprogram med utvalgsprogrammer og hele dagen barneklubb. Nyt å våkne opp til soloppgangen, en dag med å jobbe med solbrentene eller utforske det velstående lokale området, og deretter nippe til cocktailer mens solen går ned. Reise og fritid Gruppe Er glad for å tilby timeshare for videresalg med Ramada Fractional Ownership på Marina Del Sol.

Ramada Fractional Ownership Marina del Sol-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Barnas basseng, Spillerom, Dagligvarebutikk, Ridning, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vannski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles)
Flyplass
Malaga, 17 miles
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøpe Ramada Fractional Ownership Marina del Sol timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ramada Fractional Ownership Marina del Sol før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ramada Fractional Ownership Marina del Sol, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Ramada Fractional Ownership Marina del Sol

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ramada Fractional Ownership Marina del Sol eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Ramada Fractional Ownership Marina del Sol.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Ramada Fractional Ownership kan Marina del Sol være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.