Bilde av Expectations Holiday Club
Bilde av Expectations Holiday Club
Bilde av Expectations Holiday Club
Bilde av Expectations Holiday Club
Bilde av Expectations Holiday Club

Adresse: 9 St. Stephen's Court, 15-17 St. Stephens Road, Bournemouth, BH2 6LA, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.expectationsholidays.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Expectations Holiday Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Når du blir medlem av Expectations Holiday Club, vil du i stedet for å eie en bestemt uke eller sesong i en bestemt timeshare, få poeng årlig. Disse punktene kan brukes som valuta og kan brukes til å bestille den nøyaktige ferien som kreves. På grunn av selskapets partnerskap med RCI, verdens største utvekslingsorganisasjon, gir den deg mulighet til å velge når det gjelder timeshare og hvordan du velger å tilbringe ferien. Ordningen har tusenvis av deltakere som deltar over hele verden, noe som betyr at du har et godt utvalg av steder.

Poengene du er delegert er din, men hvis du følte at du ikke var villig til å bruke dem, kan du selge dem som betyr at investeringen din ikke vil bli bortkastet. Enda bedre, familiemedlemmene dine kan bruke disse punktene til ferien.

Konseptet fungerer på noen grunnleggende faktorer, helligdager er gitt poeng avhengig av ulike faktorer. Disse er logiske aspekter som bestemmes per ferie og kan inkludere: Sesong, Beliggenhet, Fasiliteter, Etterspørsel, Kvalitet, Leilighetens størrelse.

Med hensyn til de ovennevnte faktorene, vil ferien du går for koste et annet antall poeng, avhengig av hva du vil, for eksempel en større leilighet eller en mer eksklusiv beliggenhet. Derfor vil ikke hver ferie koste like mange poeng.

Forventninger Feriepoeng kan defineres som en fleksibel form for timeshare som gir deg muligheten til å velge og velge ferien hvert år.

Ubrukte poeng kan også legges til neste års beløp. Du kan også gjøre det motsatte og låne poeng mot å få en luksuriøs ferie

Kjøper forventninger Holiday Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Forventninger Holiday Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Expectations Holiday Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Expectations Holiday Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Expectations Holiday Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Expectations Holiday Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av forventninger Holiday Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.