Bilde av Exotic Travel Club
Bilde av Exotic Travel Club
Bilde av Exotic Travel Club
Bilde av Exotic Travel Club
Bilde av Exotic Travel Club
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.exotictravelers.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie hos Exotic Travel Club


Eksotiske reisende er en del av Karisma Hotels & Resorts, en fremtredende leder innen gjestfrihetsstyring. De har engasjement i å tilby innovative tjenester til tredjeparts hotelleiere. Kjennetegnet for produkter som Aguas del Amor private utendørs dusjer, opplevelsesmuligheter, svømme opp suiter og omfattende barneprogrammer, har Karisma omdefinert ferieopplevelsen for familier, par og venner. Eksotiske reisende er neste skritt for timeshare i å legge til besparelser, fleksibilitet og belønninger for medlemmer, som ønsker å reise mer astutalt, så de kan feriere oftere.

Eksotiske reisende er designet for å sette medlemmer ansvarlige. Du ønsker ikke å føle seg låst inn ved valg på ferie. Velg blant verdens mest ettertraktede destinasjoner med eksotiske reisende enestående samling av villaer og feriesteder. Medlemskap gir deg rett til spesiell behandling utover den verdenskjente Karisma Gourmet Inclusive Experience sammen med sin luksuriøse innkvartering. Bo i tre dager, en uke, når som helst du vil komme deg unna. Dra nytte av medlemmet kun fordelene som inkluderer rabatter på feriebytte, cruise og flybilletter.

På eksotiske reisende finner medlemmer voksne bare alpinanlegg som Forbes '"Top 10 Most Romantic Hotels", El Dorado Spa Resorts av Karisma. Generations Resorts og Azul Beach Resorts ved Karisma viser familiemoro og gourmetopplevelser går hånd i hånd i samme feriedestinasjon. Ligger i hjertet av en av Sør-Amerikas mest spennende byer, Cartagena, kan du kle seg til middag og ta cocktailer på taket på kosmopolitiske Allure Hotels by Karisma. Eller få avklædd på Au Naturel Club! Prøv dem alle som medlem av eksotiske reisende.

Kjøper Exotic Travel Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei eksotisk Travel Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Exotic Travel Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Exotic Travel Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Exotic Travel Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Exotic Travel Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Exotic Travel Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.