Bilde av Estival Park
Bilde av Estival Park
Bilde av Estival Park
Bilde av Estival Park
Bilde av Estival Park

Adresse: Calle Cami del Reco S / N, La Pineda
Vilaseca La Pineda
Tarragona, SPANIA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.estivalpark.es

Interessert i eiendommer for salg og leie på Estival Park? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Tarragona er en nydelig by i Catalonia-regionen i Spania, kjent for sine gamle ruiner som Amfiteatre Roma. Dette området i Spania gir et utmerket valg for en ferie som det er mindre befolket av turister enn noen av de andre alternativene, det er fortsatt et element i historien, maten er utrolig, og selvfølgelig er lokalbefolkningen vennlig og spent å ønske deg velkommen. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker Estival Park, et feriested med fokus på renslighet og komfort. Dette timeshare er en flott investering, da det er så mye i området å utforske og nyte, er du sikker på å finne noe nytt med hvert besøk.

Anlegget har et gigantisk basseng som vil glede barna i ditt firma, så vel som de unge i hjertet. Estival Park er også kjent for sitt fokus på sport, så om du ikke vil forstyrre treningen i løpet av ferien eller hvis du er interessert i å prøve noe nytt, er du sikker på å kunne svette. Når du virkelig har bygget opp din appetitt, vil du være glad for å vite at det finnes en rekke alternativer til lunsj og middag på stedet, med lokale retter og dine gamle favoritter servert profesjonelt. Du kommer til å elske Estival Park så mye, du vil aldri gå hjem!

Estival Park Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (noen enheter), vaskemaskin / tørketrommel (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barn s Basseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Telefon, Tennis, Boblebad /Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (2.0 miles), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (3.0 miles),
Flyplass
Barcelona - (62 miles - 99 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Estival Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Estival Park før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Estival Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Estival Park

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Estival Park eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss onlineannonsering i arbeidet med å selge timeshare med Estival Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Estival Park kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.