Bilde av Es Pueto Club-Hotel
Bilde av Es Pueto Club-Hotel
Bilde av Es Pueto Club-Hotel
Bilde av Es Pueto Club-Hotel
Bilde av Es Pueto Club-Hotel

Adresse: Ctra. Es Canar s / n, 07840 Santa Eulalia del Rio, Ibiza, Balearene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: apartamentos-es-pueto.business.site

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Es Pueto Club Hotel


De timeshare feriestedet ligger i den idylliske landsbyen Santa Eulalia, med utsikt over marinaen og rett ved promenaden. Ibiza Town er bare 9 miles away, med livlig natteliv og dens middelalderske festning.

Es Pueto ligger i nærheten av restauranter, butikker og underholdning. Anlegget er bare en fem-minutters spasertur fra stranden. De romslige og smakfullt designede leilighetene er ypperlig innredet. De fleste har utsikt over Middelhavet. Leilighetene er godt utstyrt med fullt utstyrt kjøkken, telefon, satellitt-TV, DVD-spiller, radio / CD-spiller, sentral air condition og oppvarming. Alle har to bad. Fasiliteter inkluderer badstue, utendørsbasseng, spillrom, gymsal og restaurant.

Kjøper Es Pueto Club-Hotel timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Es Pueto Club-Hotel før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Es Pueto Club-Hotel, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Es Pueto Club-Hotel

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Es Pueto Club-Hotel eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Es Pueto Club-Hotel.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Es Pueto Club-Hotel kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.