Foto av Ell Dango II
Foto av Ell Dango II
Foto av Ell Dango II
Foto av Ell Dango II
Foto av Ell Dango II

Adresse: El Dango 2, Cala Llonga, Ibiza, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.kwresorts.co.uk/ibiza/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Ell Dango II? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på El Dango II til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Ell Dango II-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Leiligheten har et lite kjøkkenområde utstyrt med: kjøleskap, mikrobølgeovn, komfyr i full størrelse og nok kjøkkenutstyr for selvhushold. Strykejern og hårføner er også inkludert. Sengetøy, håndklær og kjøkkenhåndklær er gitt for antall personer som okkuperer
Resort Fasiliteter
Det er et basseng og barnebasseng på stedet, solterrasser med solsenger og store faste parasoller og en "al fresco" mursteingrill. Vær oppmerksom på at dette ferieanlegget har et betydelig antall trinn og ikke er egnet for personer med mobil
Nærliggende fasiliteter
Trappetrinn fører ned til vanntaxibryggen, stranden og landsbyens butikker og restauranter. Ferger seiler regelmessig til Ibiza by, Santa Eulalia og Es Canar.
Flyplass
Ibiza
Sjekk inn / ut
lørdag

Nyt et hjem hjemmefra på Ell Dango II

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Ell Dango II, er du garantert en årlig unna. Det blir raskt ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ell Dango II før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du foretar en langsiktig investering med Ell Dango II, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Ell Dango II

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ell Dango II eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ell Dango II.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Ell Dango II kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.