Bilde av El Marques
Bilde av El Marques
Bilde av El Marques
Bilde av El Marques
Bilde av El Marques

Adresse: Calle Las Rosas, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, 38436 Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.wimpen.com

Interessert i eiendommer for salg og leie i El Marques? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Forlokkelsen til El Marques er ikke mindre enn den fortryllende skjønnheten til Los Gigantes, Tenerife. Fra din egen balkong timeshare enhet, nyt de nydelige utsikten over La Gomera Island. Lurer på de blå og grå klippene i Los Gigantes. Se den hypnotiserende svingingen av yachter og fiskebåter ved havnen forsiktig rokket av det blå havet. Til slutt, beundring på en flytende kobberhimmel kommer solnedgang og nyt stillheten som følger med lengre skygger og bremsing av dagen.

I mellomtiden er det i din en eller to roms leilighet, ingen skimping på avslapping. Møblert til høyeste standard, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kan forsikre deg om tilfredshet på dette fredelige feriestedet. Hvert rom har et dobbelt soverom med enkeltsenger, air-condition, stue med sovesofa, satellitt-TV og DVD-spiller, Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken og dusjrom. Oppgraderte rom på Wimpen El Marques legger til et dobbelt soverom med eget dusjrom, pluss et tomannsrom.

Forkled deg selv enda mer under ferien, oppdater i det oppvarmede bassenget med et trygt badeområde for barn og solsenger. En restaurant og bassengbar vil ta vare på maten din. Du vil ha ingenting!

El Marques fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Spillerom, Liveunderholdning, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Dagligvarebutikk, Nærliggende Frisør, Helseklubb, Medisinsk utstyr (i nærheten), Badstue i nærheten, Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (17.0 miles)
Flyplass
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, tirsdag

Kjøper El Marques timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei El Marques før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med El Marques, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos El Marques

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i El Marques. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med El Marques.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke El Marques kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.