Bilde av WimPen El Marques
Bilde av WimPen El Marques
Bilde av WimPen El Marques
Bilde av WimPen El Marques
Bilde av WimPen El Marques

Adresse: Calle Las Rosas, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, 38436 Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.wimpen.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie hos WimPen El Marques


Hengivenheten til Wimpen El Marques er ikke mindre enn den berusende skjønnheten Los Gigantes, Tenerife. Fra egen balkong på egen hånd timeshare enhet, nyt de nydelige utsikten over La Gomera Island. Lurer på de blå og grå klippene i Los Gigantes. Se den hypnotiserende svingingen av yachter og fiskebåter ved havnen forsiktig rokket av det blå havet. Til slutt, beundring på en flytende kobberhimmel kommer solnedgang og nyt stillheten som følger med lengre skygger og bremsing av dagen.

I mellomtiden er det i din en eller to roms leilighet, ingen skimping på avslapping. Møblert til høyeste standard, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kan forsikre deg om tilfredshet på dette fredelige feriestedet. Hvert rom har et dobbelt soverom med enkeltsenger, air-condition, stue med sovesofa, satellitt-TV og DVD-spiller, Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken og dusjrom. Oppgraderte rom på Wimpen El Marques legger til et dobbelt soverom med eget dusjrom, pluss et tomannsrom.

Forkled deg selv enda mer under ferien, oppdater i det oppvarmede bassenget med et trygt badeområde for barn og solsenger. En restaurant og bassengbar vil ta vare på maten din. Du vil ha ingenting!

WimPen El Marques Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Spillerom, Liveunderholdning, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Dagligvarebutikk, Nærliggende Frisør, Helseklubb, Medisinsk utstyr (i nærheten), Badstue i nærheten, Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (17.0 miles)
Flyplass
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, tirsdag

Kjøper WimPen El Marques timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei WimPen El Marques før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med WimPen El Marques, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på WimPen El Marques

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge WimPen El Marques eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med WimPen El Marques.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av WimPen El Marques kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.