Bilde av El Marques Palace
Bilde av El Marques Palace
Bilde av El Marques Palace
Bilde av El Marques Palace
Bilde av El Marques Palace

Adresse: Calle Las Rosas, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife, Kanariøyene 38683
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.intercorpgrp.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie ved El Marques Palace


Ta en mye nødvendig pause med resten av familien din og opplev en fantastisk ferie i det solfylte El Marques-palasset i Puerto de Santiago, Tenerife. Du vil bli presset hardt for å finne et bedre reisemål enn dette trestjerners koloniale leilighetshotellet i nærheten av den nydelige Los Gigantes-stranden.

Klassisk innredet, ett-, to- og tre-roms timeshare Overnattingssteder her er romslige og komfortable. Hver av de trettifire leilighetene er utstyrt med klimaanlegg, stue med flatskjerm LCD-TV, fullt utstyrt kjøkken, sovesofa, spisestue og bad med dype badekar. Videre har vakker utsikt over Gigantes klippene og Atlanterhavet i de private balkongene til noen av leilighetene.

I mellomtiden er Wi-Fi tilgjengelig i fellesområdene. Det er et forfriskende utendørsbasseng med et solterrasse og en snackbar ved bassenget. For barna har de sitt eget barnebasseng og lekeplass. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere finner utvalg av supermarkeder, butikker, barer og restauranter rundt El Marques Palace ekstremt praktisk. Dessuten gir beliggenheten god tilgang til populære attraksjoner som Playa de la Arena-stranden, Los Gigantes Marina og Playa Las Americas.

El Marques Palace Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Heis, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Treningsutstyr (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk Inngang (Nærliggende), Lekeplass Area ), Restaurant (i nærheten), Badstue (i nærheten), Dykking (I nærheten), Squash (Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten)
Flyplass
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag

Kjøper El Marques Palace timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei El Marques Palace før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med El Marques Palace, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på El Marques Palace

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge El Marques Palace eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med El Marques Palace.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av El Marques Palace kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.